Ethical hacking konferencia
Magyarország legnagyobb IT Security találkozója
Időpont: 2015. május 8., péntek 09:00-17:00
Jegyárak: 20.000 Ft.-tól

Helyszín: Novotel Budapest Kongresszusi Központ

Akit ma Magyarországon komolyan érdekel az IT Security, itt lesz! Cégvezetők, fejlesztők, rendszergazdák, biztonságtechnikai kutatók, etikus hackerek // összehozzuk az iparág legjobb koponyáit! Az idén nyolcéves konferencia most minden eddiginél nagyobb létszámmal, az 1800 férőhelyes Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Nyolc szakmai előadó készül olyan egyedi, meghökkentő élő hekkelésekkel, amik még sehol nem kerültek bemutatásra a világon.
Jelentkezem!

Kinek szól a konferenciánk?

A konferencia nyolcéves fennálása óta folyamatosan bővül a célközönségünk. Kezdetben az IT biztonság technika iránt bit- és kódsorszinten érdeklődő, magasan képzett etikus hackerek tudásmegosztó eseménye volt. Az előadások csattanói, a lehetetlennek hangzó beharangozók, amikről mindig kiderül, hogy mégis lehetségesek, egyre szélesebb célközönséget vonzanak.

Előadóink évről évre megmutatták, hogy nincs számukra elérhetetlen, és megcsinálták élőben a színpadon, amiről a nézők azt gondolták, hogy képtelenség véghez vinni. A konferencia már nemcsak a tanulásról szól, inkább a berögzült gondolkodás felszabadításáról. Arról, hogy rádöbbenjünk, hogy mégsincs határ ott, ahova korábban odaképzeltük.

Az etikus hackerek és biztonságtechnikai szakemberek mellett a konferenciánk minden olyan nézőnek szól, aki szeretne megdöbbenni, megismerni, hogy mire képes egy igazi hacker.

A konferencia programja

Minden előadónk négylépcsős bekerülési folyamaton megy végig. Az első lépcsőfok a megfelelő szakmai képzettség és múlt bemutatása. Eztán az előadástematika kidolgozásával lehet továbbjutni. Kizárólag olyan tematikákat fogadunk el, amelyek vagy a világon még sehol nem kerültek előadásra, tehát egyedi kutatáson vagy felfedezésen alapulnak, vagy magas hozzáadott értékkel rendelkeznek, és a közönség számára érdekesek. Eztán következik a személyes interjú, az előadói készségfejlesztés, majd főpróba több körben, amíg az előadások pontosan olyanná válnak, amilyennek a résztvevők látni szeretnék, végül a rendezvény helyszínén is letesztelünk minden előadást. Ez az empirikus kiválasztási folyamat garantálja a konferencia minőségét.

 • Oroszi Eszter

  Hacking with human" - avagy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...

  Na jó, de mit lehetne ezzel kezdeni? Hogyan lehet ezzel kárt okozni?"

  - futunk bele néha a kérdésbe egy-egy Social Engineering auditot követően, amikor bemutatjuk a munkavállalóknak, milyen szimulált támadásoknak voltak célszemélyei. A legtöbb áldozat ugyanis hamis biztonságérzetben él, és úgy gondolja, a fizikai és technológiai védelmi intézkedések elegendő védelmet nyújtanak, még akkor is, ha a támadó Social Engineering trükkökkel megszerez néhány "jelentéktelen" információt - például megismeri a használt rendszereket, beállításokat, felhasználói szokásokat. Abba már kevesen gondolnak bele, hogy ezen információk véletlen vagy meggondolatlan kiadásából még probléma is származhat: ahogyan előadásomban bemutatom, ezek remekül felhasználhatóak más támadások előkészítéséhez és megvalósításához egyaránt. Ezért az emberi tényező ilyen módon történő "segítségül hívása" egy technikai támadás végrehajtása során egyáltalán nem ördögtől való ötlet - hiszen mint tudjuk, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...

 • Dr. Erdődi László

  Memóriakorrupción alapuló modern támadások analízise

  A szoftver hibákon alapuló memória korrupció a támadások egyik legveszélyesebb formája, mivel a támadó kedvező esetben akár tetszőleges kód futtatására és kényszerítheti az operációs rendszert.

  Különösen akkor veszélyes ez a támadás, ha valamely korábban még ismeretlen hibán alapul. A védekezési technikák fejlődésével a támadók újabb és újabb módszereket dolgoznak ki a kiaknázáshoz, amelyeket egyre nehezebb detektálni és védekezni ellenük. Az előadás során modern memória korrupción alapuló támadások kerülnek bemutatásra.

 • Madarassy Zoltán

  SIP hacking 101

  Ki nem szerette a kémfilmeket, amiben a főhős egy gyufásdobozt felpattintva a telefonkábelre lehallgatta a rosszfiúk beszélgetését?

  Az előadásomban ilyen nem lesz. Viszont bemutatom, hogy a mai VoIP rendszerek milyen hasonló sérülékenységeket hordoznak magukban, amelyeket ki is próbálunk open source VoIP szoftverek segítségével. Reményeim szerint az előadás végén a hallgatóközönség egy átfogó tudásanyaggal megy ki a teremből, és nem fog egyből a Google után kapni ha meglát egy SIP/H.323 portot.

 • Veres-Szentkirályi András

  Van rosszabb az SSL-nél - avagy saját protokollal nehéz jól járni

  Manapság egy fejlesztő sok érdekes kihívással találkozhat, ám az eszközök töretlen fejlődése ellenére vannak, akik sokadszorra is szeretnék feltalálni a kereket.

  Időről-időre előfordul, hogy egy fejlesztőcsapat úgy érzi, a rendelkezésre álló kriptográfiai protokollok nem elégítik ki igényeit, és a szükségesnél alacsonyabb szintű elemekből állít össze sajátot. Az előadás ennek eredményét mutatja be, hogy elrettentő példaként álljon azok előtt, akik esetleg hasonló kalandra vállalkoznának.

 • Feltöltés
  alatt

 • Megmutatnád,
  mit
  tudsz?

Jegyárak

Alapcsomag

Tartalma

Ár: 20 000 Ft

Cégeknek: 25 000 Ft + Áfa

Jegyvásárlás

Prémium csomag

Tartalma

 • Az alapcsomag teljes tartalma, plusz
 • Certified Ethical Hacker 5 napos tanfolyamra és nemzetközi vizsgára érvényes 50.000 Ft értékű kupon
 • SDK/valós idejű védelmi információk/ Prémium Pro 9.900 Ft
 • ITfactory 30.000 Ft értékű tanfolyam kupon

A jegy összértéke: 110.000 Ft

A jegy ára viszont csak: 30.000 Ft

Cégeknek: 38 000 Ft + Áfa

Jegyvásárlás

Networking+

Tartalma

A Prémium csomag teljes tartalma, plusz

Esti bowling az előadó szakemberekkel, lehetőség szűkebb körű beszélgetésre, személyesebb kérdések feltételére. A helyek ezen a kiegészítő eseményen erősen korlátozottak. A bowling a konferencia helyszínén van,

+Korlátlan sör fogyasztás a játék közben!

Ár: 45 000 Ft

Jegyvásárlás

Előző évek

2014

2013

Kapcsolat

Vásárold meg a jegyet most még 20% kedvezménnyel (március 15.-éig) Az első 100 jelentkezőnk egyedi Ethical Hacking desingos pólót kap ajándékba !

Vagy amíg gondolkozol, iratkozz fel a konferencia hírlevélre, hogy további érdekességekről értesülj a konferenciával kapcsolatban!

* kötelező mezők