Jelentkezési határidő: 2015.05.07. 12:00
Ethical hacking konferencia 2015
8 éve Magyarország legnagyobb IT Security találkozója
Időpont: 2015. május 8., péntek 09:00-17:00
Jegyárak: 20.000 Ft.-tól

Helyszín: Novotel Budapest Kongresszusi Központ

Az IT Security ünnepe, ahol megjelenik az IT-szakma legjava. A konferenciára cégvezetők, fejlesztők, rendszergazdák, biztonságtechnikai kutatók és etikus hackerek jönnek – itt lesznek a főbb magyar bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek és az iparág legjobb koponyái.

Az idén 8 éves konferencia most minden eddiginél nagyobb lesz, ezért az 1800 férőhelyes Kongresszusi Központban rendezzük.

8 szakmai előadó készül olyan exkluzív előadással és megdöbbentő élő hekkeléssel, amit itt láthatsz először és utoljára. Itt nincsenek konzervelőadások: az előadók hónapokig készülnek erre a konferenciára.

Ha komolyan gondolod az IT-t, akkor ez a konferencia kihagyhatatlan.

Jelentkezem!

NEKED SZÓL A KONFERENCIA?

Igen, ha érdekel az IT biztonság, az etikus hackelés és a hálózatvédelem.

Igen, ha szeretnél rácsodálkozni, hogy mire képes egy magasan képzett etikus hacker a színpadon, élőben.

Igen, ha hálózatokkal és biztonságtechnikával foglalkozol.

Igen, ha az IT legfrissebb fogásaira vagy kíváncsi.

Igen, ha szeretnél találkozni az IT legjobbjaival.

VALÓDI HACKELÉS ÉLŐBEN. IGAZI HACKEREKTŐL.

Voltunk már mi is szárazabb szakmai konferencián, de ez nem olyan lesz. Már hagyománnyá vált, hogy nemcsak előadást kapsz, hanem show-t is: az előadó egy lehetetlennek hangzó beharangozóval kezdi... aztán megmutatja, hogy nem túlzott és a „lehetetlen” hackelés is lehetséges.

A konferencia a szakmai fejlődésnél és tanulásnál sokkal többet ad: felszabadítja a gondolkozásodat és láthatod, hogy a határok nem ott vannak, ahova addig képzelted őket.

Olyan inspirációt kapsz a konferencián, mely egy évig kitart – a következő konferenciáig.

A TELJES IT-SZAKMA ITT LESZ

Az elmúlt években rendszeresen jöttek IT-szakemberek a legnagyobb magyar bankoktól... állami szervezetektől... biztosítóktól... multiktól... startupoktól... kkv-cégektől... telekommunikációs és hírközlési cégektől... és digitális ügynökségektől.

Ha idén csak egy szakmai rendezvényre jönnél, akkor ez legyen az.

SZAKMAI TUDÁS ÉS NETWORKING EGY HELYEN

Maga a kapott tudásanyag is kiemelkedő (a konferencia etikus hackerek tudásmegosztó konferenciájának indult), de a látogatószám miatt ennél jobb networking-lehetőséget idén biztosan nem találsz.

Ráadásul a konferencia az évek alatt jó értelemben vett kultusszá vált, így a PR-értéke is hatalmas.

Ha eljössz, akkor naprakész maradhatsz a szakmában és céged versenyelőnyhöz jut.

MAGÁNSZEMÉLYKÉNT JÖSSZ...

VAGY A CÉGVEZETŐD KÜLD?

A program (alább olvashatod) és a szakmai színvonal (olvasd el, hogy hogyan szűrjuk az előadókat) olyan erős, hogy a konferencia lényegében eladja önmagát.

Az IT-ben kevésbé járatos cégvezetők is tömegével küldik ide az IT-s kollégákat, mert ezen a konferencián részt kell venni. A konferenciának olyan híre van már, hogy még a nem szakmabeliek is ismerik.

A konferencia programja

4 LÉPCSŐS ELŐADÓSZŰRÉS

Komolyan gondoljuk, hogy exkluzív, eddig-sehol-nem-hallott és lebilincselő előadásokat hallgathatsz.

Ezért az előadókat nagyon megválogatjuk.

Az első lépcsőfok a megfelelő szakmai képzettség és múlt bemutatása. Az lehet előadónk, aki már letett valamit az asztalra.

Ezután az előadástematika kidolgozásával lehet továbbjutni. Kizárólag olyan tematikákat fogadunk el, amelyek a világon még sehol nem kerültek előadásra (egyedi kutatás, felfedezés, innováció) és közönségünk számára érdekes és hasznos tudást ad. Itt nincs öncélú IT-bűvészkedés.

Személyes interjú, előadói készségfejlesztés, majd több körös próba mindaddig, amíg az előadás olyan gördülékennyé és élvezetessé válik, amit látni szeretnél.

Helyszíni főpróba.

Ezen a konferencián nincs olyan előadó, aki a száraz előadását felolvasva elaltat.

Kiváló technikával előadott lendületes és szakmai show – erről szól idén is az Ethical Hacking Konferencia, mint ahogy az eddigi 8 évben is erről szólt.

ELŐADÓK ÉS ELŐADÁSOK

 • 9:00 - Fóti Marcell

  Köszöntő, konferenciamegnyitó

 • 9:10 - Reiter István

  Mobil alkalmazások és API-k kihasználása

  Manapság szinte mindenki rendelkezik valamilyen mobil eszközzel.

  Részletekért kattints a nyílra

  Tucatnyi alkalmazást használunk életünk megkönnyítésére vagy szórakozásra, mégis csak ritkán gondolunk bele, hogy az appok készítői nem mindig ügyelnek biztonságunkra.Az előadás célja, hogy megmutassam mire kell figyelni web API-k fejlesztésénél, illetve, hogy mi történhet akkor amikor maga a felhasználó az, aki rossz szándékkal közeledik.

  Mobilappok feltörése

  Hogyan verd át a telepített mobilalkalmazásaid és használj fizetős funkciókat ingyen? Hackek, amiket otthon is büntetlenül kipróbálhatsz.

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Thursday, April 23, 2015
 • 09:50 - Oroszi Eszter

  Hacking with human" - avagy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...

  Na jó, de mit lehetne ezzel kezdeni? Hogyan lehet ezzel kárt okozni?" - futunk bele néha a kérdésbe egy-egy Social Engineering auditot követően, amikor bemutatjuk a munkavállalóknak, milyen szimulált támadásoknak voltak célszemélyei.

  Részletekért kattints a nyílra

  A legtöbb áldozat ugyanis hamis biztonságérzetben él, és úgy gondolja, a fizikai és technológiai védelmi intézkedések elegendő védelmet nyújtanak, még akkor is, ha a támadó Social Engineering trükkökkel megszerez néhány "jelentéktelen" információt - például megismeri a használt rendszereket, beállításokat, felhasználói szokásokat. Abba már kevesen gondolnak bele, hogy ezen információk véletlen vagy meggondolatlan kiadásából még probléma is származhat: ahogyan előadásomban bemutatom, ezek remekül felhasználhatóak más támadások előkészítéséhez és megvalósításához egyaránt. Ezért az emberi tényező ilyen módon történő "segítségül hívása" egy technikai támadás végrehajtása során egyáltalán nem ördögtől való ötlet - hiszen mint tudjuk, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...

  Eszter munkája, hogy a munkavállalók megtévesztésével, az emberi tényező kihasználásán alapuló trükkökkel jut be biztonságosabbnak vélt intézményekbe, illetve szerez meg bizalmas információkat, sőt akár jelszavakat pusztán telefonon keresztül. Avagy egy social engineer mindennapjai.

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Tuesday, April 21, 2015
 • 11:10 - Hambalkó Balázs

  T(rójai) SQL 2014, avagy néha nézzünk a Model szoknyája alá!

  Mi történik, ha egy ügyes, de rosszindulatú SQL-rendszergazda megneszeli, hogy holnap ki fogják rúgni? Van-e lehetősége arra, hogy az általa dédelgetett SQL Servert egy TSQL-nyelven megírt trójaival gazdagítsa, és várja otthon az „eredményeket”?

  Részletekért kattints a nyílra

  Hambalkó Balázs utánajárt, hogy a dolog távolról sem lehetetlen. Hipotetikus történetében pont ez a csúfság esik meg egy nagyvállalattal. A kirúgott SQL guru még akár évekig hozzáfér az összes vállalati adathoz, jelszavakhoz, és mindenhez, amihez az sa-nak jogosultsága van. Éljen a felhő! :)

 • 11:50 - Madarassy Zoltán

  SIP hacking 101

  Ki nem szerette a kémfilmeket, amiben a főhős egy gyufásdobozt felpattintva a telefonkábelre lehallgatta a rosszfiúk beszélgetését?

  Részletekért kattints a nyílra

  Az előadásomban ilyen nem lesz. Viszont bemutatom, hogy a mai VoIP rendszerek milyen hasonló sérülékenységeket hordoznak magukban, amelyeket ki is próbálunk open source VoIP szoftverek segítségével. Reményeim szerint az előadás végén a hallgatóközönség egy átfogó tudásanyaggal megy ki a teremből, és nem fog egyből a Google után kapni ha meglát egy SIP/H.323 portot.

  Voip telefonok feltörése

  A legtöbb magyar cég VoIP telefont használ. Nézd meg milyen biztonsági kockázatokat rejt a rendszer! Vajon meghackelt vonalon keresztül tudsz az ügyvezető számával hívást kezdeményezni és új jelszót kérni a vállalatirányítási rendszerhez?

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Tuesday, April 28, 2015
 • 13:30 - Tamási Benjamin

  Beágyazott rendszerek feltörése

  Az otthonod az ellenséged? Egy betörő figyel Téged a saját biztonsági kamerádon? Ez már nem csak egy '80-as évekbeli sci-fi témája lehet, hanem ma már akár Veled is megtörténhet bármikor.

  Részletekért kattints a nyílra

  Az előadás során beágyazott Linuxot futó eszközöket fogunk megvizsgálni. A firmware visszafejtéstől, sebezhetőségek megkeresésétől egészen a root jog megszerzéséig eljutunk, majd írunk egy backdoort. ARM és MIPS architektúrájú eszközöket nézünk meg, köztük olyanokat, mint a WiFi routerek és IP kamerák. A támadás ismeretében gondolkozhatunk egy védelmi megoldás kidolgozásán.

  A feltörhető IP kamerák

  A TÉNYEK-nek, Kossuth rádiónak, HVG.hu-nak és több más hírportálnak már nyilatkozott konferencia előadónk, Tamási Benjamin most részleteibe menően beszél az IP kamerák biztonsági helyzetéről!

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Tuesday, April 28, 2015
 • 14:20 - Ványi Rajmond

  Internet-Wide scanning és Magyarország helyzete

  Léteznek olyan technikák, amellyel a teljes IPv4 teret át tudjuk akár percek alatt vizsgálni. Fantasztikus világban élünk, az IPv4 már mindenhol megtalálható, míg az IPv6 elterjedése még mindig várat magára.

  Részletekért kattints a nyílra

  A naponta megjelenő exploitoknak sokszor csak az szabhat határt, hogy nem tudjuk, pontosan hol is használhatják fel őket, illetve hogy mekkora is az érintettek száma.Előadásom során bemutatom, hogy hogyan is lehetséges kihasználni a végesen sok IPv4 cím adta lehetőségeket, és hogy milyen plusz információk érhetőek el a világhálón akárki számára. Mindezt belátható időn belül, nem napokban mérhető keresések által, egy személyi számítógép valamint egy átlagos internetkapcsolat segítségével. Bemutatom Magyarország informatikai biztonsági helyzetét ilyen szemszögből, valamint hogy egy esetleges rosszindulatú támadó mikre lehet képes.

  Ha előadónk az ISIS helyében lenne

  Ha az etikus hacker az ISIS helyében lenne... Mire elég 1 laptop és 10 perc? Például a teljes ország sebezhető pontjainak felderítése, beleértve a reptereket, vegyi üzemeket, erőműveket!

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Monday, April 27, 2015
 • 15:30 - Veres-Szentkirályi András

  Van rosszabb az SSL-nél - avagy saját protokollal nehéz jól járni

  Manapság egy fejlesztő sok érdekes kihívással találkozhat, ám az eszközök töretlen fejlődése ellenére vannak, akik sokadszorra is szeretnék feltalálni a kereket.

  Részletekért kattints a nyílra

  Időről-időre előfordul, hogy egy fejlesztőcsapat úgy érzi, a rendelkezésre álló kriptográfiai protokollok nem elégítik ki igényeit, és a szükségesnél alacsonyabb szintű elemekből állít össze sajátot. Az előadás ennek eredményét mutatja be, hogy elrettentő példaként álljon azok előtt, akik esetleg hasonló kalandra vállalkoznának.

  Biztonságos banki protokoll?

  András etikus hackelési projektjei során gyakran vizsgál adatátviteli protokollokat. A kedvencei az egyedi fejlesztésű megoldások. Nézd meg, hogyan csúszhat hiba egy kritikus adatokat továbbító egyedi protokoll megvalósításába, és hogy használhatja ki egy felkészült támadó ezeket a hibákat a rendszer védelmének feltörésére.

  Posted by Ethical Hacking Konferencia on Tuesday, April 14, 2015
 • 16:10 - Dr. Erdődi László

  Memóriakorrupción alapuló modern támadások analízise

  A szoftver hibákon alapuló memória korrupció a támadások egyik legveszélyesebb formája, mivel a támadó kedvező esetben akár tetszőleges kód futtatására és kényszerítheti az operációs rendszert.

  Részletekért kattints a nyílra

  Különösen akkor veszélyes ez a támadás, ha valamely korábban még ismeretlen hibán alapul. A védekezési technikák fejlődésével a támadók újabb és újabb módszereket dolgoznak ki a kiaknázáshoz, amelyeket egyre nehezebb detektálni és védekezni ellenük. Az előadás során modern memória korrupción alapuló támadások kerülnek bemutatásra.

Jegyárak

értéke 17 262 Ft

Sebezhetőség vizsgáló és központosított patch-menedzsment szoftver. Alkalmas auditriportok elkészítésére is. A hálózatbiztonság „svájci bicskája”.

értéke nettó 25 000 Ft

Könnyen integrálható, biztonsági mentésekre szolgáló termék, amely önálló vagy clusteralapú virtualizációs környezetek mentését teszi lehetővé.

értéke nettó 42 000 Ft

Fizikai szerverek és virtualizált infrastruktúrák (Hyper-V, VMware, Citrix XEN) hibrid rendszerű mentésére / visszaállítására. Támogatja Exchange, SQL, és Windows 7-8 kliensek backupját is.

értéke nettó 367 000 Ft

Alapcsomag

Tartalma

A konferencián való részvétel

Eset Smart Security 17 262 ft csomag

Mark Russinovich: Tolvaj kód 20% kedvezménnyel vásárolható meg

Mozifilm vetítése a helyszínen

A jegy összértéke: 44.000 Ft

Ár: 20.000 Ft

Cégeknek: 25.000 Ft + Áfa

Jegyvásárlás

Prémium csomag

Tartalma

Az alapcsomag teljes tartalma, plusz

Háromfogásos éttermi ebéd

Certified Ethical Hacker 5 napos tanfolyamra és nemzetközi vizsgára érvényes 50.000 Ft értékű kupon

ISBK/valós idejű védelmi információk/ Prémium Pro 9.900 Ft

ITfactory 30.000 Ft értékű tanfolyam kupon

Partnereinken keresztül várhatóan a hetekben további szolgáltatásokkal / termék előfizetésekkel tudjuk bővíteni ezen csomagunkat. Minden bővítésről értesülnek a jegyvásárlók, ezeket a helyszínen átadjuk.

A jegy összértéke: 110.000 Ft

A jegy ára viszont csak: 30.000 Ft

Cégeknek: 35.000 Ft + Áfa

Jegyvásárlás

Networking+

Tartalma

A Prémium csomag teljes tartalma, plusz

Exkluzív, háromfogásos éttermi ebéd az előadókkal.

Este külön program keretében lehetőség nyílik az előadó szakemberekkel egy kötetlen, szűkebb körű beszélgetésre, ismerkedésre, kapcsolatépítésre.

A helyek ezen a kiegészítő eseményen erősen korlátozottak!

A jegy összértéke: 150.000 Ft

Ár: 45.000 Ft

Cégeknek: 45.000 Ft + Áfa

Jegyvásárlás
Jelentkezési határidő: 2015.05.07. 12:00

Előző évek

2014

2013

Kapcsolat

Üzenetküldés

CISA-, CISM-, CISSP-tanúsítvánnyal rendelkező résztvevők számára a konferencián történő részvétel 6 CPE-pontot ér. Bármilyen egyéb kérdéseket, javaslatokat várunk az uzenet kukac netacademia pont net címünkre.

PARKOLÁS: A Kongresszusi Központ külön parkolási lehetőséget nem biztosít. A melleltte lévő, Jagelló úti fizetős, limitált férőhelyes parkolók díjszabása az utcai parkolás tarifái alapján 350 Ft/óra, ezért azt javasoljuk, hogy aki teheti, válassza a tömegközlekedést.